lördag 14 maj 2011

Tidplan

Innan vi kom så här i långt fram i processen hade vi många funderingar på hur tidplanen skulle se ut osv. Så jag tänkte dela med mig lite av det.

När bygglovet var klart så Avropade vi huset, detta gjordes i slutet av januari. Då fick vi veta att de skulle ta ett visst antal veckor(minns ej exakt just nu) innan huset skulle vara inflyttnings klart. Tillsammans med säljaren räknade vi ut att detta skulle ske senast 18 november vilket vi ställde in oss på. Han meddelande att han trodde de skulle börja med grunden i Maj. Några veckor senare när vi först fick avropsbekräftelsenatt LB-hus tecknade Garbo-försäkring fick de glädjande beskedet att slutbesiktningen blir den 11 november.

Tiden gick och vi hörde inte så mycket, men vi har hela tiden haft Maj som första mål. I slutet av Mars hörde säljaren av sig och då bokades byggstartsmöte den 6 april. Vår KA bokade in Byggsamråd med kommunen den 15 april.

På byggstartsmötet fick vi vår tidsplan samt fick veta att de skulle börja med grunden 18april och att huset skulle komma 11maj. Från att gå från ren väntan skedde allt samtidigt.

För Er som är intresserade lägger jag in vår tidsplan (klicka på bilden så blir den större)
3 kommentarer:

  1. Hej!

    Var länge letat en blogg om classic 140 och nu har jag äntligen hittat en :).
    Vi ska också bygga classic 140 och verkar ligga ca en vecka efter er. Vårat hus kommer nu på tisdag.

    SvaraRadera
  2. Trevligt, var bygger ni någonstans?

    SvaraRadera