måndag 20 juni 2011

Färgprov

Nu har vi inhandlat färgprov så vi kan prova om färgen vi val är den rätte, ska bli spännande att se. Sedan är det bara att sätta igång att måla. Någon som vill hjälpa till?Lutar åt att vi kommer använda oss av alcro bestå i färgen äggskal.


6 kommentarer:

 1. Vi använde oxå Alcro Bestå, ser fram emot att INTE måla i sommar...

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Det är jag som också bygger classic 140 i Umeå. Vi har precis målat vårat hus, inte helt klart dock. Vi körde Beckers Akrylat färg 15 års garanti. Ett tips är att kolla på folksams hemsida, där har de gjort tester på husfärger, det var inte många som fick godkänt...
  Mvh/Erika

  SvaraRadera
 3. En liten fråga, av vem från LB-Hus fick ni er tidsplan?

  Vi var nämligen på byggstartsmöte igår men fick bara höra några datum, ingen skriftlig tidsplan här inte! :-(

  (En kommentar till inlägget: Vi valde väl också lite på Alcro eller Demidekk men jag tror vi kommer köra på det sistnämnda. Så får det bli akrylfärgen, för jag gillar inte lasyr! Har fått tipset från andra att det är den som står bäst mot väderförhållandet där vi ska bo!)

  SvaraRadera
 4. vi fick vår tidsplan på byggstartmötet, de tillsammans med massor av andra papper. Vem är er byggledare?

  Anlednignen vi troligen kommer köra alcro är att lb-hus redan har grundoljat och grundmålat huset med alcro bestå. Och de rekomenderar sedan att man helst ska köra med alcro bestå alternativt beckers perfekt. De fanns några andra alternativ på deras lista också. Som lbhus kund får man dessutom 40% rabatt på fasadfärg hos Stoby måleri.


  Alcro och beckers är ju samma företag.

  SvaraRadera
 5. Jo men var det säljaren eller byggledaren som fixade tidsplanen till er?! Mest så jag vet vem ja ska jaga! ;-P

  Vår byggledare heter David *** (kommer inte ihåg efternamnet), han är själv från Bromölla. Verkar bra, men man känner ju nu i början att de har en distans till oss som kund, "vi är ju bara en i högen". Men sånt släpper nog när man åker dit med lite fika, haha!

  Ja antagligen vill de att man använder samma märke på grundfärgen och täckfärg. Vi får väl förhöra oss om det är helt galet att använda Juton. Den där rabatten fick vi också höra om när vi körde dit för att kolla läget för någon månad sedan, 40% är inte helt fel!! :-)

  Vad heter er KA förresten?! Vår KA heter Egon Svantesson och är från Veberöd så det hade ju inte varit helt omöjligt om vi valt samma! Han har gott omdöme! :-)

  SvaraRadera
 6. Vi fick tidplanen av Stefan vår byggledare. Så jaga Er byggledare ;)

  Vår KA heter Ingvar Klingborg, hittils väldigt bra gör de lilla extra..

  SvaraRadera