onsdag 24 augusti 2011

Fiberanslutning

Eftersom att Telia inte hört av sig angående vårt fiberavtal, ringde jag upp dem för att se vad som händer. Efter lite knapprande i luren fick jag veta att den 6 september kan de koppla in det. Vilket innebär att vi kommer ha en fungerande bredbandstjänst from 1 november som vi tidigare begjort. Underbart att de kan fixa det i tid, hört många som haft mycket strul och fått vänta lääänge innan de fått fungerande bredband/tele/tv.

Självklart är de inte de billigaste att koppla in fiber, men för oss fanns de inga andra alternativ och tycker självklart det är värt varje krona. Genom att vi väljer att använda oss av Telias totalpaket, bredband, Telia Lagom tv samt telefoni för 500kr/mån får vi betala 14000kr i ansultningsavgift.

2 kommentarer:

  1. Är det verkligen fiber och inte Coaxial-kabel? Det låter nästan för billigt för att vara Telia. Men det kan ju skilja sig om det är ett stort område där de anlagt fiber. Vi kunde inte få Telias fiber till vår tomt, man var tvungen att ha 50 intressenter för att ens få en offert. Som tur levererar vår arbetsgivare fiber där vi ska bo så vi tar det därigenom.

    SvaraRadera
  2. jajjemen, det är fiber 100/10 mbit. Hela vårt område är förberett för fiberbredband och kabeln är gräven till tomtgränserna. Priset gäller även på de villkoret att vi binder oss till deras tv,bredband, telefoni tjänst. Priser är olika beroende på hur många tjänster man väljer. i vårt område 27000-14000, 0-3 tjänster..

    SvaraRadera